Menu
Rezervace
Menu
Novinky
Akce ve Vinařství
Zobrazit všechny

Jarní speciality v Retro Gril Restaurantu: 27.–30. března 2025

Datum konání:

27.-30. 3. 2025

Čas začátku:

Přivítejte jaro s jedinečnými chutěmi, které pro vás připravil náš kuchařský tým v Retro Gril Restaurantu U Kapličky. Ve dnech 27.–30. března 2025 si můžete vychutnat pestré jarní menu, plné sezónních surovin a nápaditých kombinací.

Co pro vás chystáme?

  • Tartar z divokého lososa s jarní cibulkou a fermentovanou ředkvičkou, podávaný s máslovou bagetou
  • Krém z medvědího česneku s bůčkovými škvarky a zakysanou smetanou
  • Pečené baby kuře s jarní nádivkou, mrkvičkami a bylinkovou omáčkou
  • Steak z vepřové krkovičky Duroc s gratinovanými brambory, bylinkami a paprikovou omáčkou
  • Konfitované jehněčí koleno s česnekovou omáčkou, karotkovým pyré a divokou brokolicí
  • Pomalu pečená jehněčí plec se špenátem z mladých kopřiv a chlebovým knedlíkem
  • Rozložený cheesecake s citronovým a slaným karamelovým krémem, máslovými sušenkovými chipsy a křupavým „citronovým kaviárem“

Doporučené párování s vínem

Nechte si doporučit vhodné víno k jednotlivým pokrmům – naši sommeliéři vám rádi pomohou s výběrem z Vinařství U Kapličky, abyste si jarní speciality vychutnali skutečně na maximum.

Rezervujte si své místo na recepce@vinarstviukaplicky.cz nebo telefonicky. Přijďte si odpočinout, potěšit své chuťové buňky a zároveň oslavit probouzející se jarní sezónu v kulisách malebného vinařského areálu. Těšíme se na vás!

© 2020 Vinařství U Kapličky s.r.o. 
|
web by 
Máte vybráno pokojů v hodnotě 0 Kč Rekapitulace objednávky Pokračovat
Top crossmenuchevron-down