Přivítejte jaro s jedinečnými chutěmi, které pro vás připravil náš kuchařský tým v Retro Gril Restaurantu U Kapličky. Ve dnech 27.–30. března 2025 si můžete vychutnat pestré jarní menu, plné sezónních surovin a nápaditých kombinací.
Co pro vás chystáme?
- Tartar z divokého lososa s jarní cibulkou a fermentovanou ředkvičkou, podávaný s máslovou bagetou
- Krém z medvědího česneku s bůčkovými škvarky a zakysanou smetanou
- Pečené baby kuře s jarní nádivkou, mrkvičkami a bylinkovou omáčkou
- Steak z vepřové krkovičky Duroc s gratinovanými brambory, bylinkami a paprikovou omáčkou
- Konfitované jehněčí koleno s česnekovou omáčkou, karotkovým pyré a divokou brokolicí
- Pomalu pečená jehněčí plec se špenátem z mladých kopřiv a chlebovým knedlíkem
- Rozložený cheesecake s citronovým a slaným karamelovým krémem, máslovými sušenkovými chipsy a křupavým „citronovým kaviárem“
Doporučené párování s vínem
Nechte si doporučit vhodné víno k jednotlivým pokrmům – naši sommeliéři vám rádi pomohou s výběrem z Vinařství U Kapličky, abyste si jarní speciality vychutnali skutečně na maximum.
Rezervujte si své místo na recepce@vinarstviukaplicky.cz nebo telefonicky. Přijďte si odpočinout, potěšit své chuťové buňky a zároveň oslavit probouzející se jarní sezónu v kulisách malebného vinařského areálu. Těšíme se na vás!